Blogi

SKAL Kuljetusyritys

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n SKAL Kuljetusyritys on valittu vuosittain vuodesta 1989 alkaen. Valinnan perusteena on yrityksen tavaraliikenteessä toteuttama esimerkillinen kehitystyö, yritystoiminta tai vastaava, tai alan yrittäjien ja yritystoiminnan ulkoisen kuvan sekä arvostuksen lisäämiseksi tehty työ. Palkittava kuljetusyritys saa upean kiertopalkinnon ja patsaan. Palkinnon lahjoittaa Neste Oyj.

 

Vuoden 2015 SKAL Kuljetusyritys on Konnekuljetus Oy Konnevedeltä. Kyseessä on vuonna 1987 perustettu sympaattinen perheyritys, joka kuljettaa muun muassa haketta, sellua ja sahatavaraa metsäteollisuuden yrityksille. Yrityksen myönteinen, ratkaisulähtöinen ja lämpimän palveleva asenne sekä toiminnan korkea laatu ratkaisivat tiukan kilvan Konnekuljetuksen hyväksi. Pääasiakkaita ovat Metsä Group, Versowood Oy, Vapo, ER-Saha Oy ja Taimen Oy. Yrityksellä on Konnevedellä oma huoltokorjaamo, joka tarjoaa palveluita myös muille yrityksille.

 

Haluamme erityisesti kiittää omaa hienoa ja luotettavaa henkilökuntaa sekä pitkäaikaisia asiakas kumppaneitamme jotka ovat mahdollistaneet tämän loistavan ja arvostetun palkinnon. Ilman teitä tämä ei olisi  ollut mahdollista !! Tulemme kantamaan ylpeydellä tätä palkintoa eteenpäin ja samalla muistamaan että nöyrä työmme jatkuu normaaliin luotettavaan tapaan. Iso Kiitos!!

 

Hauskaa Kesää kaikille!!                                                                                                                                                                

 

Mika ja Juha

 

P.S

Käy katsomassa meidän Firman NORMI päivä alla olevasta linkistä:  

 

https://www.youtube.com/watch?v=9aIKpGHS6m0

 

Lue lisää:

 

http://www.skal.fi/ajankohtaista/skal_tiedottaa/skal_kuljetusyritys_2015_on_konnekuljetus_oy.12005.news